torsdag 1 september 2011

Huliganen

Blev opererad igår. Smärtstillande och antibiotika utskrivet. Huliganen verkar må rätt bra. Visade med all diskret* tydlighet igår att han var överlycklig över att vara hemma. Måste klart vara en del i planen. Manipulera matte som håller på att bli ruinerad på Huliganens veterinärvanor. Tydligen ska han bli frisk. Dock utan tänder. Kan låta som djurplågeri men ska tydligen fungera bra. Bättre än att plågas av Forl. Blev dock rätt uppgiven när jag insåg att det blir en operation till innan det är klart. Huliganen glad och lycklig. Matte utfattig. Fast å andra sidan så behöver jag ju inte hänga på pappas bantningskur. Kan ju leva på havregrynsgröt ett par månader. Kommer garanterat slå hans bantningsidé. Man måste ju se det positivt på det hela.

* innebär att hänga runt mattes hals och spinna HÖGT. Förfölja matte överallt och jama med en menande blick. Hallå? Inte gå runt en massa. Sitt ner så jag som FAKTISKT blivit opererad har ett knä att ligga i.

4 kommentarer:

Ninde sa...

Å, vad bra att han är på bättringsvägen. (Försökte kommentera det där med tänderna förut men det försvann.) Antar att även djur precis som människor kan klara sig bra med lite tänder kvar bara kosten anpassas. Hoppas han får vara frisk nu! :)

Serafim sa...

Jaaa hoppas det med. Däremot inte ett dugg imponerad över tilltaget att lägga en spya med foder i mina skor... Så kvällen är väl räddad. Skosanering på schemat...

Oshiri sa...

Härligt att Laban är kurerad. Vad är pengar jämfört med en katt som han?

Ninde sa...

He he..snyggt jobbat! Kanske ville han bara påpeka att han inte är så dålig att han kan räknas bort än, än sitter bustakterna i..;)

Hoppas han piggat på sig för var dag? :)