fredag 16 april 2010

Filosofer

Hörde en diskussion med flickorna. Vad är värst? Parmiddag med ett annat par eller med 2 par.. tredje eller femtehjulet?

5 kommentarer:

Ninde sa...

Femte hjulet heelt klart. Ett par som är vettigt brukar ju kunna prata om något annat än sig själva. Men två par är ju ofta lika med klubben för inbördes beundran...

Serafim sa...

Instämmer helt. Ju fler par desto sämre..

msn00b sa...

Ett par bland två eller fler singlar suger ungefär lika hårt. Någonstans vid fyra/fem personer verkar gränsen för antal människor gå i ett sällskap för att folk skall försöka pracka på varandra sin livsstil, eller åtminstone framhäva fördelarna med sin egen och nackdelarna med andras. Eller så är det bara för att folk dricker mer ju fler man är.

Serafim sa...

Beror väl iofs på vilken ålder singlarna kanske? Har varit i båda situationerna och tycker nog att par har en betydligt större att använda "tycka synd om " blicken och tipsa om hur man kan uppnå deras lycka.

Eller kommer med kommentarer om hur sällan dom är ute osv och förutsätter att bara för att man är singel gör man inget annat än hänger på krogen och raggar.

msn00b sa...

Mjo fst de jag syftade på har varit i trettioårsåldern och uppåt :-) Överlag kan jag känna att den där attityden att ö h t vilja pracka på någn annan sin livsstil är dels inskränkt och dels jävligt trångsynt. det är ju knappast som om parförhållanden eller singelliv per se är varken bra eller dåligt, allt hänger ju på vad man själv vill utifrån vad man känner just där och då. Parliv med fel person suger ju röv och singelliv när man inget hellre vill än att hooka upp är ju bara ensamt. Parrelation med rätt person äger ju, på samma sätt som ett självvalt singelliv gör det.
Jag blir bara så trött på människor som tror att deras uppfattning, livsval, livsåskådning kategoriskt går att applicera på andra människor. Oavsett om det gäller var/hur man bor, förhållanden eller arbete.