måndag 15 augusti 2011

Apropå

Kompisens kille. Jag är elak jag vet. Men vad fan...

Hon har börjat skolan. Han är hemma ett par veckor till. Hans mission för den här veckan är att skola in ungen på dagis. Men han har ju sin kompis på besök. Så han undrade på fullt allvar om hon kunde skippa skolan ( som började förra veckan) en dag. För han skulle ju vara bakis och då vill han ju inte skola in sonen på dagis.

Och jepp. Han var tydligen allvarlig.

6 kommentarer:

Ninde sa...

Du, om nån är elak här är det väl knappast du..

Vilket patetiskt karlelände hon har hittat. Hur gammal var han nu igen, 14? Hon bad väl hon fara och flyga hoppas jag?

..och vem tar hand om sonen när han är ute med polaren? Den själv nyinskolade modern?

Serafim sa...

Tror inte riktigt att hon har "balls" nog att göra det.. dessvärre. Och hon kan ju omöjligtvis vilja göra något annat än att stå vid spisen och serva honom. Helst tjäna pengar på att vara hemmafru skulle jag gissa. Enligt honom.

Ärligt. Fattar inget alls. Kan inte för mitt liv förstå vad hon ser i honom. Lat, tjock, snål, mansgris som uppenbarligen inte alls vill leva med henne här nere. Vad är problemet? Vad är det för magiskt med honom?

Ninde sa...

23cm? :D

Eller också hon bara i ett sånt där mentalt-icke jämnviktsläge där hon verkligen känner behov av någon.Någon vem som helst hellre än att vara ensam.Det råkade bli han och nu är hon inte stark nog att gå. Istället står hon ut med alla hans dumheter i tron att alternativen skulle vara sämre?

Serafim sa...

Skulle tro att det är något sådant. Plus att hon varken har jobb eller utbildning. Nu har hon i alla fall satt sig i skolbänken. Tillhör de som blev utförsäkrade.. och råkade ju bli gravid i samband med det. Jaaa jag är cynisk...och väldigt trött på allt.

msn00b sa...

Men alltså... eh? Det låter ju som om hon har två barn. Och jo, det är ju frestande att börja tycka synd om henne men det handlar ju till syvende och sidst om val. Ingen håller en pistol emot hennes huvud och tvingar henne att leva med det där. Om jag var du hade jag lagt sparsamt med tid på att vara den lyssnande vännen i det här läget...

Serafim sa...

Tack! Och tro mig kommer hålla mig undan..