torsdag 18 augusti 2011

Tisdag

Ni vet det där kriminalprogrammen på tv som oftast handlar om en massmördare eller maffiakille? Där de hotar offret med något vapen och tvingar offret att gräva sin egen grav. Den situationen fast utan någon som hotar offret upplevde jag i tisdags. Han började till och med skyffla sand över sig själv.

Om man har folk över på middag och ska hitta en lämplig konversation så har jag ett väldigt fint exempel av ett mindre lämpligt val av ämne. Framförallt när ens partner även sitter vid bordet.

Börja hylla ett sunkhak som sannolikt påminner om Gröne Jägaren på Söder. För att sedan berätta om att det faktiskt går att få hugg där. Utveckla det sedan till att du faktiskt fick frågan om trekant av ett par tjejer på stället. Ignorera fullständigt din manlige kompis som lägger sitt ansikte i sina händer och ber dig byta ämne. Berätta om tjejerna utförligt. Få den manlige kompisen att häpna över att du lyckats få tag de värsta stolpskotten. Detta inför sin sambo och hennes kompis. För att sen raljera över att det är ju skitbra "4 tuttar och 2 fittor". För att sen råka avslöja att det här var under samma tid som du hade börjat flörta med din nuvarande sambo. För att sen bli sur över den kollektiva mobbingen som givetvis infann sig. Försök sedan skylla på att du var full... men den går ju ändå inte att tacka nej. Bli sedan sur när sällskapet konstaterar att fylla inte alls är giltigt som skäl för att bortförklara det hela. Eftersom att du uppenbarligen fick upp den så var du inte så full... Och hävda att "den alltid står som ett spett"...

När situationen sedan blir jobbig eftersom att du inte är verbal nog att kunna argumentera med sällskapet så gå och sätt dig och spela på tvn. För att sedan gå och lägga dig 21.30.

Det värsta med hela saken är att han lockar fram ALLA mina värsta sidor! Jag kan helt enkelt inte låta bli att mala ner alla hans argument. Han lägger upp smasharna åt mig på löpande band och är helt chanslös. Dessutom har har inte förnuft att begripa när han ska ge upp eller ens ge sig in i leken. Vilket givetvis gör honom sur som ättika.

2 kommentarer:

Ninde sa...

Jisses vilken looser! Och visst är det typiskt att den sortens killar inte fattar när slaget är förlorat och alla bara sitter o skruvar på sig o tycker att han är aspinsam! Well done on your part! :)

Serafim sa...

Eller hur? Jag blir mörkrädd och undrar vart fan hon lyckades hitta stolpskottet. Och vad hon ser i kräket är helt obegripligt.

Värsta är att han verkligen lockar fram min värsta sida. Och numera struntar jag nästan fullständigt i vad han tycker. Nästan så det är roligt att bara ta tillfället i akt och sätta igång massakern.