måndag 26 november 2012

Helgen då rå

Fredag

Skulle rida ut. Satte upp. Var förutseende och bad stallkompis hålla i hästen. Ont i ryggen, huvudvärken från hell och pigg häst är ingen bra kombination. Tänkte att nja hon lugnar sig nog bara vi kommer iväg. Nej. Inte alls. Kändes som att sitta på en häst med ryggen i båge och huvudet mellan frambenen. Glömt att berätta att hon bockar i skritt? Nåja, vände tillbaka ner till ridbanan. Kändes inte bättre. Tanken på att en bockade häst och en ryttare med ryggont fick mig att ge upp. In med hästen sadla av och på med longeringsgrejerna.  Ut på ridbanan igen. Jo hon var pigg. Typ väldigt pigg. Jag blev väldigt nöjd över att jag ändrade planen. Hemmakväll.

Lördag
Tvättstugan. Lunch med kompis. Shoppa ny ansiktskräm ( akut slut) och ett nytt nattlinne/underklänning. Till stallet. Kom hem. Blev uttråkad. Smsade kompis. Middag och drink på stan. Kom hem i vettig tid alldeles för pigg.

Söndag
Sovmorgon. Vaknade 4 och lyckades somna om. Otäckt väder. Repris på fredagen med hästen. Fast ridhuset på grund av urselt väder. Hästen fick stå inne på grund av blåst och regn. Snabb sväng förbi pappa. Hem till mamma och laga fisksoppa. Kvällspigg igen.

Inga kommentarer: