torsdag 29 november 2012

Veckans pucko

Om man nu väljer att vara Sverige Demokrat ( HELT obegripligt!) och man sitter i riksdagen, så borde väl man kunna räkna att följande inte är en bra idé?

SD ledamot är ute och super.
SD ledamoten blir hjälpt ut från krogen då han uppträder störande
SD ledamoten ramlar ur rullstolen
SD ledamoten får hjälp av två personer
SD ledamoten upptäcker att en väska är borta och enda logiska förklaringen i hans värld är att anklaga personerna för att vara tjuvar
SD ledamoten ramlar ur rullstolen igen
SD ledamoten ringer polisen
SD ledamoten har inte sitt riksdagsleg
SD ledamoten förolämpar vakten för att han är utlänsk, inför poliserna, grymtar och spottar
Poliserna upprättar en anmälan mot SD ledamoten samt den saknade väskan
 
SD ledamoten ljuger dagen efter och hävdar att han grät och snyftade. Hävdar att vakten påminde om de personer som "rånade" honom. Som han hävdar kommer från mellanöstern eller liknande.
SD ledamotens väska hittas i pubrundans sista vattenhål

Så två hjälpsamma killar som hjälper en full person upp i rullstolen igen är utlänningar och rånare. Vakten var en vakt som gjorde sitt jobb men blir spottad på och anklagad för att inte ha i Sverige att göra. Dessutom gör man det mitt framför 2 poliser.
 
Men de senaste veckorna visar i alla fall på att vad SD kommit undan med under en längre tid uppenbarligen fungerar längre. Det går inte att ljuga en jäkla massa i all evighet och komma undan med det. Konspirationsteorier fungerar inte. Givetvis är det någon som samlat lite grejer på hög för att vid lämpligt tillfälle använda det. Att de sedan fortsätter att leverera "skandaler" är ju i sig inte så förvånade. För de är vana med att komma undan. Det är bara se hur de valde att hantera diskussionen på Kungsgatan i Stockholm. Vilken energi man lade ner på att ljuga och anklaga Soran Ismail efter incidenten. Där deras egen film i slutändan visar hur mycket de ljugit.
 
Sedan är det ju onekligen skrämmande att de som verkar rösta på SD inte verkar ha en större aning om vad fasen SD innebär. Så läs på ordentligt på vad de verkligen säger. För det Sverige de vill ha är inte ett land som jag vill bo i.

Inga kommentarer: