fredag 4 juni 2010

Saker att se fram emot

Jag kör rätt så tuff diet. Det går bra även om jag inte kan påstå att jag skramlar fram direkt. Men ibland får man ju ha saker som delmål eller så. Nästa vecka drar jag upp till huvudstaden. Vilket jag verkligen längtar sjukt mycket efter.

Så nu har jag köpt en flaska vin som ska med upp. En liten fin Pinot Noir från Nya Zealand som fick alldeles utmärkt kritik i munkskänkarnas tiding ( jaaa har en vinspecialist på jobbet) så min käre kollegan köpte en av de få flaskorna som släpptes på specialbolagen. Fru Räv har en bulle i ugnen så vin är förbjudet men Herr Räv ser även han fram emot 300 pix pinnen som vi ska korka upp när jag kommer. Han för att han ska springa Sthlm Marathon i helgen ( på äcklingt snabbtid misstänker jag) och jag för att jag varit duktig och fan behöver få ha lite roligt.

Enda som saknas är den där andra wine wankern som jag skulle tro finns på andra sidan atlanten då. Men vi kan ju alltid filma vår vinprovning som vi gjorde sist. Eller vinprovning som avslutades med Girl! Den som vågar.. prova Girl!

1 kommentar:

Ninde sa...

Hur sött är Girl på en skala? (hållit mig medvetet undan där ;)